EXPLOSIV
a magyar símárka

Főoldal

Síléc

Snowboard

 Síkölcsönző, Síszerviz

Therm-Ic

Kerékpár

Az Explosivról

Hol Kapható?

 

     

     
 
   
   

 

 

Thermic a kellemes meleg

A Therm-ic siker-sztori a 80-as évek elején kezdődött, sí és snowboard cipő szárításával, fűtésével. Azóta innovativ fejlesztéssel egyre szélesedő termék skálát kínál az érdeklődőknek, kínálata ma már nem csak a nagyobb komfortot, de a higiéniát is figyelembe véve szolgálja ki egyre népesebb vevőkörét.

A fejlett technológiai megoldásokra nyitott, komfortorientált, az egészséges életmódot értékelő vevői egész évben jól járnak a Therm-ickel. Legyen az focista, atléta, síelő vagy kerti munkás, mindenkinek egyformán nyújtja a higiénikus tiszta és komfortos lábklímát, ezzel egy teljesebb életminőséget.
 

A Therm-ic Ausztria elmúlt huszonöt évének leginnovatívabb cége lett 2010-ben. Ennek miértje könnyen magyarázható; intenzív kutatásokkal a sportos közönség egyik legkellemetlenebb gondját sikerült megoldani, a nedves cipők és fázós lábak problémáját.

Kutatásaikat intelligens High-Tech megoldások követték, ultramodern, hasznos és célirányos termékeivel kiemelkedően piacvezető a szektorban.

Elsősorban a téli sportokban; síelőknek és snowboardosoknak ajánlja a „warm feet” termékeket, de a természetben egyéb napi tevékenységekkel foglalkozóknak - horgászoknak, vadászoknak, szabadban éjszaka is őrző védő tevékenységet folytatóknak éppúgy segít, elviselhetőbbé téve a hideget, komfortossá a lábbelit, a kesztyűt és a sapkát is – ha kell.

Hasonló képen gondolt a kocogókra, túrázókra és hegymászókra, akik rendszeres sportmozgásuk során többször nedves-havas körülmények között hódolva kedvenc időtöltésüknek, cipőjük egy-kettőre átázik, nedves lesz, s másnapra akár használhatatlan is lehet.

A cipők szárítása és higiénikus kezelése mellett a lábbelik fűtése is megoldott.

Nem kell többé fázni, s lehet akár ázni is…

 

Therm-IC Warm Feet

Therm-IC Drying Thermic Warm Hands

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SKITOTAL PEST cím: 1097 Budapest, Vágóhíd utca 3.; tel/fax.: +36 1 217 5179; email: kbarna@explosivski.hu; web: www.explosivski.hu